ETUSIVU ÄSSÄ-ISÄNNÖINTI ÄSSÄ-PELASTUSSUUNNITELMA UKK YHTEYSTIEDOT  

ässä-isännöinti

Huoltokirja

Energian seuranta, kunnossapitotarveselvitys, saunavuorot ja autopaikat pitäisi saada jotenkin järjestykseen. Se on itse asiassa todella helppoa ja onnistuu ohjelman huoltokirjan avulla keneltä tahansa. Huoltokirja tarjoaa lisäksi sinulle käyttöösi monia muita ominaisuuksia kuten käyttöpäiväkirjan ja materiaalipankin.

Perustiedot

Projektin hallinta

Taloyhtiöissä syntyy jatkuvasti erilaisia projekteja, joissa isännöitsijän tai teknisen isännöitsijän ammattitaitoa vaaditaan. Projektien läpivieminen tehokkaasti ja varmasti osoittaa isännöinnin laadun olevan korkealla tasolla. Korkealaatuinen isännöinti ansaitsee korkealaatuiset työkalut. Ässä-isännöintiohjelmasta löytyy erinomainen työkalu projektien hallintaan.

Vikailmoitukset

Keittiön hana vuotaa, talkoihin pitää tilata jätelava, siivoja ei ole käynyt viikkoon eikä kaapeli-TV näy! Monet näistäkin yhteydenotoista kuuluisi jonnekin muualle kuin isännöitsijätoimistoon, mutta sinne ne kuitenkin tulevat. Ohjelman avulla voit hoitaa vikailmoitukset eteenpäin oikeaan osoitteeseen puhelun aikana. Tämä on paras ja tehokkain tapa hoitaa asiakkaita heidän kohdatessa pienempiä ongelmia.

Kilpailutus

Tarjouspyyntöjen lähettäminen on isännöitsijän työssä arkipäivää. Huolto, siivous ja monet remontit täytyy kilpailuttaa vuoden aikana. Ässä-isännöintiohjelmaan on kehitetty työkalu, jolla voit kilpailuttaa taloyhtiöiden tarvitsemat palvelut ja remontit. Ohjelmasta lähetettyihin tarjouspyyntöihin ovat urakoitsijatkin suhtautuneet ihastellen.

Pienistä puroista kasvaa…

Toimistokulut ovat yleensä erikseen laskutettavia kuluja, jotka eivät sisälly kiinteään isännöintipalkkioon. Monesti niiden laskutusta ja seurantaa hoidetaan ruutupaperilla kopiokoneen vieressä. Meillä on tarjota tähänkin asiaan fiksu ja helppo ratkaisu.

Pelastussuunnitelma

Ässä-isännöintiohjelmaan on nyt integroitu Necesa Oy:n Ässä-pelastussuunnitelma. Tutustu aiheeseen tarkemmin täällä.

+Paljon muuta

Olemme esitelleet ohjelman joitakin ominaisuuksia edellä hieman tarkemmin, mutta eivät ne siihen lopu. Ohjelma tarjoaa monia muita ominaisuuksia, joita tulemme mielellämme esittelemään sinulle. Lisäksi ohjelman kehitys jatkuu, jotta sinulla olisi aina käytettävänäsi innovatiivisimmat ja uusimmat tavat tukea isännöintiäsi.

Ota yhteyttä, ja tuodaan yhdessä isännöinti nykypäivään!

 
 
NECESA OY
Perkiöntie 46 A 27
33960 PIRKKALA
 
PUH 050 5264 635
SÄHKÖPOSTI petri.setala@iisoy.fi
NECESA OY PUH 050 5264 635
Perkiöntie 46 A 27 petri.setala@iisoy.fi
33960 PIRKKALA