ETUSIVU ÄSSÄ-ISÄNNÖINTI ÄSSÄ-PELASTUSSUUNNITELMA UKK YHTEYSTIEDOT  

ÄSSÄ-pelastussunnitelma

Kehitetty yhteistyössä Tampereen aluepelastuslaitoksen kanssa

Ässä-pelastussuunnitelman kehityksessä nähtiin erittäin tärkeänä, että aluepelastuslaitoksella on mahdollisuus päästä tarvittaessa näkemään pelastussuunnitelma sekä siihen liitetyt dokumentit, kuten kiinteistön piirustukset. Tämän vuoksi Necesa Oy on kehittänyt aluepelastuslaitoksille oman ohjelman, johon kaikki pelastussuunnitelmat linkittyvät. Näin aluepelastuslaitoksella on käytössään yksillä tunnuksilla kaikki Ässä-pelastussuunnitelmat. Ohjelmien kehittämisessä on tehty yhteistyötä Tampereen aluepelastuslaitoksen kanssa.

Asukaskyselyt ja turvallisuuskatselmukset

Pelastussuunnitelman tärkein tehtävä on tunnistaa kiinteistön riskit. Riskien tunnistaminen ja niihin reagoiminen parantaa taloyhtiöiden turvallisuutta parhaiten. Lisäksi talossa asuvien ja toimivien henkilöiden tulisi olla tietoisia mahdollisista riskitekijöistä ja toimintatavoista hätätilanteessa. Ässä-pelastussuunnitelmaan on sisällytetty asukaskyselyt sekä turvallisuuskatselmukset ihmisten aktivoimiseksi turvallisuusasioihin.

Materiaalipankki

Mahdollisissa onnettomuustilanteissa on tärkeätä, että pelastuslaitoksella on käytössään kiinteistön piirustukset. Ässä-pelastussuunnitelman materiaalipankkiin voidaan tallentaa piirustusten lisäksi muitakin tärkeitä dokumentteja turvallisuuteen liittyen. Koska pelastuslaitoksella on käytössään yksi ohjelma, josta pääsee käsiksi kaikkiin Ässä-pelastussuunnitelmiin, ei aikaa kulu salasanojen tai yhteystietojen etsimiseen. Kun kiinteistön piirustukset ja turvallisuuteen liittyvät dokumentit on tallennettu kattavasti materiaalipankkiin, helpottaa se myös palotarkastusten tekemistä.

Ässä-pelastussuunnitelman hinta?

Ässä-pelastussuunnitelma on integroitu Ässä-isännöintiohjelmaan ja sen vuoksi kannattaa selvittää ensimmäiseksi kiinteistösi isännöitsijältä, onko heillä käytössä Ässä-isännöintiohjelma. Mikäli kiinteistöllä ei ole isännöintiä tai Ässä-isännöintiohjelma ei ole käytössä voidaan Ässä-pelastussuunnitelma tilata myös omana itsenäisenä ohjelmanaan.

Ässä-pelastussuunnitelman hinnat:

Pieni kiinteistö, 1 - 20 asuntoa: 60€ / vuosi
Keskisuuri kiinteistö, 21 - 50 asuntoa:  80€ / vuosi
Suuri kiinteistö, yli 50 asuntoa: 100€ / vuosi
Liikekiinteistö, koulu, päiväkoti ta kirkko: 100€ / vuosi
Muut erikoiskohteet: Sopimuksen mukaan

Hinnat sisältävät palvelun avauksen tietokantaan, palvelin- ja tietoliikennemaksut sekä ylläpidon.
Aluepelastuslaitoksille ohjelmiston käyttö on ilmaista.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

 
 
NECESA OY
Perkiöntie 46 A 27
33960 PIRKKALA
 
PUH 050 5264 635
SÄHKÖPOSTI petri.setala@iisoy.fi
NECESA OY PUH 050 5264 635
Perkiöntie 46 A 27 petri.setala@iisoy.fi
33960 PIRKKALA